Emanuel Gyeneș, participantul de la Paris Dakar, a câștigat concursul de la Bistrița

  Cupa Bistriței la Off-Road s-a încheiat sâmbătă seara cu festivitatea de premiere. Concurenții au primit diplome, cupe, bani și echipament sportiv din partea organizatorilor.
Premiile le-au fost înmânate de vedeta Antenei 1, Mihaela Rădulescu.
Valoarea premiilor a fost consistentă, însumând peste 6000 de euro. Astfel, locul I de la fiecare categorie a primit suma de 750 de euro, locul II suma de 500 de euro și locul III a primit 300 de euro. De asemenea, s-au acordat diplome, medalii și echipament sportiv.
La final, concursul a fost câștigat de Emanuel Gyeneș la categoria Extrem, concurent care a participat la Paris Dakar. Locul al doilea a fost ocupat de Olah Laszlo și locul III de Silvester Marton.

  La OPEN, competiția a fost câștigată de Cristian Nagy, iar pe locul al II-lea s-a clasat Daniel Oțil. Locul trei a fost ocupat de bistrițeanul Daniel Teodorescu.
Competiția de ATV-uri a fost câștigată de Csaba Mihai, iar pe locul al II-lea s-a clasat Hondrari Marcel. Poziția a treia a fost ocupată de Ban Mihai.

Un localnic a agresat un procuror din București

  Organizatorul competiției a fost mulțumit la final de modul în care a decurs concursul. A avut însă parte și de o întâmplare nefericită. ”Dimineața, în cea de-a doua zi de concurs, o persoană pe nume Sandu Grama i-a agresat pe concurenți. Acesta a venit cu câțiva prieteni, cu bâte, și i-a stricat motocicleta unui concurent… Este vorba de un procuror din București, Maximilian Bălășescu, procurorul care a instrumentat cazul Sile Pietroi. Am vorbit cu cei de la federație și voi depune plângere la poliție împotriva agresorilor”, a declarat Nelu Șomodean.
Se pare că au existat și unele nemulțumiri referitoare la viteza cu care s-a circulat pe drumul din zona Ghinzii. ”Concurenții au fost monitorizați prin GPS, avem toate track-urile și nu s-a circulat cu mai mult de 41 de kilometri pe oră pe acea porțiune”, a mai spus Nelu Șomodean.

 | 265 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On