Elevii de la LPS au spus NU drogurilor, alcoolului și tutunului

Peste 100 de elevi ai Liceului cu Program Sportiv au alergat în zona de agrement din jurul lacului pentru a protesta împotriva consumului de alcool, tutun și droguri

Ziua Europei a coincis și cu ziua în care Liceul cu Program Sportiv a demarat proiectul național ”Împreună pentru sănătatea ta”. Printre diferitele activități desfășurate s-a numărat și crosul, competiție la care s-au întrecut aproximativ 100 de elevi din clasele 9-12 ale LPS. Obiectivul crosului a fost sensibilizarea, conștientizarea și responsabilizarea elevilor din cadrul Liceului cu Program Sportiv și nu numai față de implicațiile consumului de tutun și alcool asupra performanțelor sportive, dar și dezvoltarea unui comportament proactiv asupra prevenirii și combaterii acestor vicii. Coordonator de proiect a fost profesoara Silvia Bumbu, sprijinită de profesorii de sport și diriginții de la clasele incluse în proiect, dar și de o echipă formată din 4 elevi. Proiectul va continua în zilele următoare cu un concurs pe role între fondiștii bistrițeni antrenați de Rodica Drăguș.


Concursul a fost demonstrativ. Am încercat să realizăm un proiect prin care să îi convingem pe copii să stea de prte de tentațiile vieții, adică de drogul legal și ilegal. Cred că am reușit!

Rodica Drăguș

 | 175 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On