”Electricks” a câștigat Cupa Liceelor la Street Dance

Șase licee au participat la Cupa Liceelor la Street Dance. Competiția s-a desfășurat vineri, 27 februarie, la Metropolis, în fața a peste 300 de tineri veniți să participe la primul mare eveniment organizat de In Action la Bistrița.

Concurenții au avut trei probe: un show tematic, un show realizat pe baza unor colaje propuse de organizatori și o probă pentru galerii. S-a organizat și un concurs de street-dance pentru cei din public.

Pe lângă probele din concurs, în program au fost incluse și momente de dans oferite de Trupele In Action, Lotus, dar și de cei mai mici dansatori de street-dance din Bistrița. Concursul a fost câștigat de trupa „ELECTRICKS” Colegiul Tehnic INFOEL cu 95 de puncte. Pe locul II s-a clasat Liceul de Arte Plastice „Corneliu Baba” cu 94 de puncte, iar pe poziția a treia s-a clasat Colegiul Național „Liviu Rebreanu” cu 88 de puncte. Laura Sfechiș a fost desemnată cea mai bună dansatoare a concursului, iar cea mai tare galerie a fost cea a liceului Sanitar. Echipa câștigătoare a concursului, trupa Electricks, va participa la faza finală a Cupei Liceelor la Street-Dance, ce se va desfășura la București în data de 21 martie.

A fost cel mai reușit eveniment din Bistrița de până acum, în rândul tinerilor, având ca temă dansul. Distracția a fost garantată, iar atmosfera explozivă! Nivelul coregrafiilor a fost peste așteptările noastre. Pot spune că Bistrița nu este cel mai slab oraș din țară la dans, dimpotrivă mă mândresc cu el și mă bucur că încet – încet a ajuns și dansul să ia amploare la noi, există din ce în ce mai multe echipe și competiția între ele te ambiționează și te face să muncești mai mult!

Dora Incert

 | 104 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On