Editorial, Alin Cordoș: Lăsați sportivii în pace, ce drakku vă mai trebuie”¦!

 

Dacă vă mai amintiți, pe la Londra se desfășoară niște jocuri olimpice. Dacă vă amintiți e chiar bine, dacă nu, ce dracu, ne uităm cu toții în gura lui Badea și Ciutacu care in absentia unor lucruri certe și serioase de făcut, au jignit-o pe Alina Dumitru. E ușor a scrie versuri, când nu ai nimic a spune, asta pentru a încerca să fiu amabil cu acești băieți.

Mari oameni, mari caractere, dacă acești corifei ai presei made in Romania și-au găsit dușmanul. Marele dușman de clasă s-a dovedit a fi o doamnă, o campioană olimpică. Dacă de la unu ca Ciutacu mă așteptam la o porcărie de genul acesta, el nefiind purtat pe săli de antrenament, mă șochează Badea, ins care practică artele marțiale și știe cât de greu e să faci perfomanță pe tatami.

Da, exact, ce mai contează că Alina Dumitru vine acasă cu un argint la olimpiadă, de parcă, argintul acesta poate să-l ia oricine, oricum și în orice condiții. De parcă, de parcă ajunge campion olimpic orice maimuță cățărată pe propria liană sau orice coiot care călărește boul de savană. Așa e, trăim în România, dar pentru asta nu trebuie să fim mitocani și nici mitomani.

Poate nici Adrian Crișan nu a votat, de parcă votul a devenit o chestiune de viață și de moarte pentru motani, iar Răzvan Martin sau Bățagă cu siguranță nu au făcut acest lucru. Hai să-i înjurăm și pe ei, de fapt, hai să-i înjurăm pe toți sportivii care aduc medalii pentru România și nu au votat la referendum. Iar, dacă nu sunt mulțumiți de rezultatul înjurăturilor, corifeii jurnalismului contemporan românesc pot să meargă ei la Londra, deși, nu sunt sigur dacă și-ar găsi ceva de lucru nici măcar în construcții. Nu de alta, dar din prima chenzină ar trebui să trimită niște bani în țară pentru a cumpăra mâncare pentru pisici.

PS: Ciutacule, vezi că Alin Moldoveanu nu a votat, ce drakku facem cu el, hăi???

Alin Cordoș

 | 1.876 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *