Echipa lui Gotea, Bodolan și Apostolache a luat Cupa Rotaract (FOTO)

Sâmbătă, dupa o noapte de competiție s-a incheiat  “Cupa Rotaract-soccer night”. Deși inițial erau anunțate 16 echipe participante, datorită numărului mare de doritori s-au înscris până la urmă 32 de echipe, care au jucat fotbal toată noaptea.
 

"Deoarece ne-am dorit să fim aproape de toți cei care vor să participe, am decis să dublăm numărul de echipe astfel că am ajuns la 32!" – ne spune președintele Rotaract, Raul Neamți. Peste 200 de jucători, foarte multă voie bună și un eveniment care va fi uitat cu greu – așa poate fi rezumat campionatul care s-a încheiat sâmbătă dimineața în jurul orei 3:00.

Turneul a fost câștigat de U.C.F (Uniunea Celor Frumosi) și este formată din Gotea Marius (c), Apostolache Vlad, Gatea Andrei, Gălățan Răzvan, Bodolan Mihai, Nicoară Voicu și Marcu Tudor-portar.

“A fost o luptă grea și obositoare datorită numărului mare de echipe înscrise, dar a meritat efortul și ne bucurăm că și la Bistrița se organizează astfel de evenimente sportive” a declarat căpitanul echipei învingătoare, Marius Gotea.

sportulbistritean.ro


 | 226 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *