Nu-i echipă mai bătută ca Rapid! CSM Bistrița face scor în ultimul meci acasă! Vezi golul meciului!

Echipa bistrițeană de handbal a fost aplaudată, în picioare, minute bune, la finalul partidei cu Rapid, ultima acasă în acest sezon.

Suporterii au răsplătit astfel o evoluție remarcabilă de-a lungul campionatului și locul 6 pe care, probabil, îl vor ocupa handbalistele bistrițene la final,după ultima rundă, programată săptămâna viitoare, la Brașov.

Scorul final de astăzi, 37-21, arată clar diferența de valoare dintre cele două echipe. Retrogradată dinaintea acestei etape, formația din Giulești a făcut doar un simplu act de prezență la Bistrița. Pașca a rulat toate jucătoarele din lot și a gestionat cu siguranță și relaxare un meci mai ușor decât credea la început.

A fost 20-10 la pauză și, cu încă 17 goluri în partea secundă, CSM Bistrița a reușit să marcheze cele mai multe goluri din toate meciurile acestui sezon.

CSM: Măzăreanu, Țegean, Paraschiv (3), Tetean (4),  Chirilă (5), Pristăvița (3), Rodriguez (2), Szabo (8), Dincă (5), Rațiu (3), Cârjan (1), Giurgiucă (1), Bărbos (1), Zegrean (1), Ivan, Orșivschi

 | 4.300 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. Un Bo.U!
    Iubită, da’ bătută! 😉

    Post a Reply
  2. Nu stiu cine a scris articolul dar din cate se vede, se pare ca acesta are o frustare legata de echipa Rapid!! Sunt curios ce a scris anul trecut la meciul din cupa cand giulestencencele ne-au umilit clar pe propriul teren! Intamplator am fost la meci si la masa presei l-am zarit pe adi linca(nu merita sa ii scriu numele cu majuscule) iar asta e valoarea lui de ziarist de carton! Bravo CSM, bravo Rapid pt spectacolul oferit, rusine redactiei acestio fituici de sport!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *