Și la Suceava se poate! Șeful echipei de fotbal: ”žAm primit mai multi bani de la Consiliul Local in acest an”

sportulbistritean.ro continuă să arate exemple de finanțări de la bugetul local în județele din jur. 

Rapid CFR Suceava este revelatia turului in seria intai a ligii secunde. Moldovenii ocupa locul secund al clasamentului, la mare distanta insa de liderul FC Voluntari. Dumitru Moldovan, presedintele formatiei, este multumit de faptul ca echipa lui a primit mai multi bani in acest an de la Consiliul Local, care, alaturi de banii veniti de la sponsori, asigura liniste sucevenilor.

„.La noi este o atmosfera foarte buna.Autoritatile locale ne ajuta mult. Daca anul trecut am avut un buget de 10 miliarde, anul acesta avem 12 miliarde. Mai avem si cativa sponsori pe langa echipa si ne descurcam”, a spus acesta la Sport Total FM.

“Am avut sfetnici buni, ne-au atras atentia sa nu platim jucatorii din banii de la stat, si nu avem probleme”

Moldovan a mai spus ca, gratie sfaturilor primite, au evitat problemele legate de finantarea venita de la autoritatile locale.„Am inteles controalele care au fost aici. Ne-au sfatuit sa nu platim salariile din banii veniti de la Primarie si nu am facut-o, pentru ca nu ar fi fost legal. Din aceasta cauza au aceste cluburi probleme.Speram ca modificarile la legea sportului sa fie aprobate cat mai repede, pentru ca aceasta poate fi incalcata usor si pot duce chiar la renuntarea unor echipe”, a mai spus acesta in emisiunea „Fotbal la matineu”.

 | 1.349 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *