Dușuri scoțiene la Gloria II

– Gloria II a câștigat cu Gaz Metan
Mediaș II, după ce echipa lui Hurloi a pierdut cu 6-0 la Câmpia Turzii

Umilință la Câmpia Turzii

Una rece, una caldă pentru Gloria II. Formația lui Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea a pierdut la scor de tenis în etapa intermediară. Gazdele le-au administrat un set, 6-0, bistrițenilor, prin golurile marcate de Sancira (4, 12), Grigoroscuță (16), Foro (52), Bar (70) și Șuteu (84). Bistrițenii au jucat în 10 oameni din minutul 12, Fizeșan fiind eliminat.

Pentru Gloria II au evoluat : Botoșer – Gâscă, Moloca, Fizeșan, Levente – Achim, R. Mărginean, Săceanu, Mandea – Rob, Pădurariu. Au mai jucat: Vasilichi, V. Florea, Grigore, Gibariu.

Victorie cu Gaz Metan

Gloria II și-a luat revanșa în fața propriilor suporteri, câștigând cu scorul de 2-1 partida cu Gaz Metan Mediaș II. Rogozan, cel mai bun jucător de pe teren, a deschis scorul în minutul 30, după ce a urmărit o minge la care fundașii adverși s-au invitat unul pe altul să intervină. Până la pauză, doar Hlinca îi dă emoții lui Greab, fostul jucător al Bistriței având singura ocazie a oaspeților din prima repriză. În minutul 70, Rob majorează scorul cu un șut din interiorul careului. Până la final, Rogozan este aproape de a reuși dubla, dar trimite în bară din lovitură liberă. Pentru spectacol, oaspeții au marcat golul de onoare în prelungiri, prin Lup.

Gloria II Bistrița: Greab; Gâscă, Moloca, Achim, Levente, Grigore, Oltean, Rob, Pădurariu, Vasi-lichi, Rogozan. Au mai intrat: Dobrescu, Florea, Feneșan, Jarda

 | 162 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On