După Moraes și Szukala, Gloria e aproape de un nou tun, cu un fundaș danez

La primul antrenament al Gloriei a participat și danezul Allan Olesen,  care ar putea fi o nouă revelație, după Szukala șiJunior Moraes, stranieri ce au confirmat din plin la Bistrița. Nordicul împlinește anul acesta 29 de ani și vine de la FK Haugesund, echipă din prima ligă norvegiană.

Olesen joacă fundaș central sau lateral și are o carte de vizită foarte spectaculoasă. În 2002 a câștigat campionatul Danemarcei cu Brondby, după ce în 2000 a fost desemnat telentul anului în Danemarca și și-a reprezentat țara la Campionatul European de tineret. Are 43 de meciuri în reprezentativele de tineret U 19, 20 și 21. În 2004 s-a transferat la FC Nordjaelland iar în 2008 la Randers FC, tot în prima ligă daneză, în care a adunat peste 170 de meciuri.

În sezonul trecut a jucat 9 meciuri la norvegienii de la Haugesund, cu care a terminat campionatul în noiembrie, pe locul 6, la 23 de puncte de campioana Rosenborg. Allan Olesen se află în negocieri cu Gloria, care și l-ar dori pentru un transfer definitiv. "Să vedem ce știe, să vedem ce pretenții are și apoi discutăm", a declarat astăzi Nicolae Manea pentru sportulbistritean.ro.

Adrian Linca

 


 | 183 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *