Duelul antrenorilor, câștigat de primarul Simionca: „Bufa-bufa” vs „Licența Pro” 6-0

Deși un meci între două echipe de mijlocul clasamentului, partida dintre Jelna și Lechința poate fi considerată un derby datorită rivalității și mai ales a războiului declarațiilor dintre primarul din Budac, Florin Simionca și antrenorul de la Lechința, Florin Danciu. De Florii, doar unul și-a serbat ziua onomastică, primarul din Budacu de Jos, în timp ce Danciu a plecat supărat acasă.

 

Declarațiile dinaintea meciului au continuat și în timpul partidei, atât Danciu cât și Simionca aflându-se pe margine, de unde și-au condus echipele. Agitat încă din primele minute, Danciu i-a cerut, în glumă, tușierului Marica un spațiu mai mare, să se poată desfășura. A strigat într-una la jucătorii lui, în special la atacanți, fiind exasperat de ratările acestora.

 

La costum, primarul Simionca a fost antrenorul de pe margine a celor din Jelna, a ales tactica perfectă și i-a montat exemplar pe jucători. Mai mult, a făcut o schimbare inspirată, introducându-l pe Patco, care a marcat un gol și a creat încă unul. Primarul a avut un schimb de replici și cu fundașul celor din Lechința, Călin Pop, căruia i-a strigat că se vaietă degeaba. Cei doi au avut, în timpul meciului, mai multe "dialoguri" nu tocmai prietenoase.

 

Danciu și Simionca nu au scăpat ocazia de a se „injecta” pe timpul meciului. Dacă Florin Danciu i-a strigat primarului că joacă „bufa-bufa”, nici Simionca nu s-a lăsat mai prejos, răspunzând ironic la final: „Voi aveți licență PRO, noi am câștigat cu sufletul!”

 

 

Augustin Danci

 | 100 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *