Dosarul transferurilor: Procurorii cer condamnare cu executare pentru Jean Pădureanu!

 

Procurorul DNA a cerut judecătorilor instanței supreme mărirea pedepselor dispuse de Curtea de Apel în cazul celor opt oameni de fotbal judecați în dosarul transferurilor de jucători, în timp ce avocații au solicitat achitarea acestora.

La termenul de vineri al procesului de la Înalta Curte de Casație și Justiție, procurorul Direcției Naționale Anticorupție prezent la instanță a cerut renunțarea la circumstanțele atenuante admise de Curtea de Apel București în cazul lui Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu și Gheorghe Nețoiu, condamnați fiecare la trei ani de închisoare cu suspendare.

În ceea ce îi privește pe Ioan și Victor Becali, Mihai Stoica, George Copos și Cristian Borcea, procurorul a susținut că pedepsele între patru și opt ani de închisoare cu executare dispuse de Curtea de Apel București nu reflectă în mod real gravitatea faptelor lor și a solicitat, de asemenea, majorarea pedepselor.

Reprezentantul lui Jean Pădureanu a depus înscrisuri privind starea sănătății fostului președinte al clubului Gloria.

Tribunalul București i-a achitat, în 3 aprilie 2012, pe George Copos, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe Popescu și Gheorghe Nețoiu, în dosarul transferurilor de jucători.

Decizia Tribunalului București a fost contestată de procurorii DNA la Curtea de Apel București, care, în 12 noiembrie 2012, i-a condamnat pe toți cei opt oameni de fotbal la pedepse cu închisoarea, cu suspendare sau cu executare.

sportulbistritean.ro

 | 227 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *