Dosarul transferurilor: Judecătorii nu-l cred că e bolnav! Pădureanu a cerut expertiză medicală dar a fost respins!

Curtea de Apel București a judecat ieri un nou termen din "Dosarul Transferurilor". Precedentul termen al acestui dosar, care a fost pe 7 octombrie, s-a încheiat cu o amînare, cluburile Dinamo și Oțelul solicitînd timp pentru a angaja avocați. Și de această dată,  instanța a dat un nou termen, pentru 4 noiembrie, ora 13:00.

Jean Pădureanu a făcut o cerere de expertiză medicală pentru că se consideră în imposibilitatea de a da declarații în sală din cauza glicemiei crescute și a pierderii de memorie. Avocatul său a cerut ca anlizele să fie efectuate la IML și a depus un dosar medical de 100 de file, însă judecătoarea a respins cererea de efectuare a expertizei. 

Cei opt oameni care sînt implicați în acest caz sînt: Gică Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Jean Pădureanu, Gigi Nețoiu și frații Becali, Victor și Ioan. Aceștia sînt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani.

Cei 8 au fost codamnați de Curtea de Apel, iar după ce dosarul a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție a fost trimis către rejudecare la Curtea de Apel.

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *