Doru Schreiner:”œToată lumea e surprinsă că există și în Bistrița așa un magazin” FOTO

Doru Schreiner, manager Sport Center, vorbește despre cel mai mare și mai complex magazin cu articole sportive care a existat vreodată în Bistrița

Ce aduce nou magazinul de pe strada Dornei, de la numărul 40?

E un centru comercial cu articole sportive așa cum Bistrița nu a avut niciodată. Toată lumea e surprinsă că există și la noi un asemenea magazin, nu mai trebuie să meargă la Cluj sau la Târgu Mureș pentru a-și cumpăra câte ceva de calitate. Magazinul are două etaje și e atent structurat, în așa fel încât, dacă intri, nu trebuie să te plimbi dintr-o parte în alta. Te echipăm rapid cu tot ce ai nevoie. Marfa e foarte vizibilă, iese în evidență fiecare detaliu, spațiile sunt generoase, iar cei care te servesc știu bine ce au de făcut.

Ce noutăți aveți pentru sezonul de iarnă?

În fiecare an apare ceva nou. De pildă acum, la schiuri, e în trend sistemul rocker. Un sistem care a fost experimentat 3 ani și acum dă roade. Avem ultimele generații de echipament de schi, patinaj, drumeții sau snowboard.

De ce sunt atrași cel mai tare bistrițenii în magazinul dumneavoastră?

De reduceri (râde). Tot timpul avem oferte, promoții. Nu la ultimele modele, dar la cele din primăvară, de pildă. Acum avem pantofii sport cu prețuri reduse, treninguri, sunt multe produse la ofertă.

Există diferențe de prețuri între produsele din Sport Center și cele similare din alte magazine?

Prețurile sunt recomandate de distribuitorul din România și noi le respectăm. Fiecare face cum vrea, dar noi respectăm ce propune producătorul sau distribuitorul. Niciodată n-am pus mai mult, mai puțin da.

Aveți și produse no name, mai ieftine?

Avem doar produse de calitate, cu certificate de conformitate, nu avem marfă contrafăcută. Dacă vrei ieftin și prost te duci în alte părți. Eu zic că în domeniul sportului, dai un ban dar nu riști să te accidentezi, sau să ai probleme din cauza echipamentului. Nu merită să faci rabat la calitate, ne-am convins de asta în anii mulți în care ne ocupăm de acest domeniu.

Ce le transmiteți bistrițenilor interesați de acest domeniu?

Să vină cu încredere la centrul nostru și nu vor pleca dezamăgiți. Cu siguranță vom găsi ceva pe gustul lor!

sportulbistritean.ro

 

 


 | 1.993 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *