Doris Rai vrea stadion în Wonderland și bază sportivă publică în parc!

Într-o emisiune live la Bistrițeanul.ro, Doris Rai – candidat independent la funcția de primar al Municipiului Bistrița a vorbit mult despre sport, tineret, stadion și Pădurea Codrișor.

Varianta pe care Doris Rai o vede realizabilă în ce privește stadionul Jean Pădureanu este cea în care arena s-ar putea reamenaja într-o bază sportivă de interes public.

”Tribunele sunt foarte vechi și sunt chiar periculoase. Eu le-aș da jos și în locul lor aș construi alte terenuri, de toate felurile: te tenis, de baschet, de volei, de tenis cu piciorul. Și le-aș pune, gratuit, la dispoziția bistrițenilor. Fiindcă acest stadion n-a fost niciodată cu adevărat public. Aș lăsa terenurile de fotbal, nocturna, dar le-aș deschide pentru toată lumea, să aibă bistrițenii unde să facă mișcare. Dar asta numai în cazul în care vom avea alt stadion în Wonderland, unde să încapă 10-15 mii de spectatori”, a spus Doris Rai.

Aceasta vede și malurile râului amenajate cu băncuțe, piste de biciclete și spații de joacă, împreună cu amenajarea Pădurii Codrișor pentru relaxare, plimbare sau downhill.

”Înainte de 90 exista un proiect pentru amenajarea râului. Erau aduse și bărcuțele, cu care trebuiau să se plimbe bistrițenii pe râu. Văd posibil așa ceva și voi face tot ce pot să se și realizeze, în cazul în care voi deveni primar.

Doris Rai vrea și o echipă puternică de fotbal, subordonată primăriei. ”Cred că modelul Consiliului Județean e foarte bun în ce privește handbalul. L-am putea prelua și la Primărie”, zice fostul director de la AJOFM.

Vezi aici emisiunea completă!

 | 973 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Pe cine intereseaza aberatiile acestei petarde/impostoare?

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *