Domnul cartonaș, arbitrul derby-ului de duminică, Dumitra – Bârgău! în tur, Ciobănică a făcut valuri!

Liviu Pop a fost desemnat să conducă partida dintre Dumitra și Prundu Bârgăului, contând pentru etapa a 17-a din liga a 4-a la fotbal. "Domnul cartonaș", supranumit așa pentru că bagă foarte des mâna la buzunare, va avea o misiune dificilă, la un meci de care pe care. 

Centralul ar trebui să-și răzbune și colegul din tur. Daniel Ciobănică a fost acuzat că a făcut praf partida de la Prundu Bârgăului, în care dumitrenii au câștigat cu 1-0, dar arbitrul n-ar fi dat două penalty-uri pentru bârgăuani.

Miza meciului dintre primele două echipe ale Ligii a 4-a bistrițene este cu atât mai mare cu cât orgoliile unora din cele două tabvere sunt încinse la maximum. Sergiu Mândrean, antrenorul celor din Dumitra, vrea să le arate foștilor săi coechipieri de la Livezile, aproape toți legitimați acum la Prund, că au făcut o mare greșeală atunci când l-au lăsat să plece. De asemenea, mijlocașul Marc e și el în mijlocul disputelor dintre cele două echipe, după transferul său din această iarnă, de la Bârgău la Dumitra.

Una peste alta, tensiunea partidei se simte deja, cu două zile înainte. Chiar și cei din Lechința stau cu ochii pe jocul de la Dumitra. În cazul unui egal sau al unei victorii a liderului, Viitorul poate trece pe 2 în clasament.

sportulbistritean.ro

 | 156 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *