Doina Pană: ”Vreau mai mulți kilometri de autostradă, dar adevărul trebuie să reiasă…!”

Deputatul PSD, Doina Pană, a comentat, într-o conferință de presă, decizia de a se iniția un protest pentru construirea de autostrăzi în România.

„Exact astăzi, cred că știți, există un gen de protest, la ora 15.00, timp de 15 minute să se oprească orice muncă, că nu se face autostrada Moldovei. Culmea ironiei pentru cei care au lansat protestul e că, pe baza unui proiect lansat în 2017, tot în guvernarea PSD, este prevăzută centura ocolitoare a Bacăului. Din cei 31 de km, 17 km sunt la profil de autostradă și sunt prinși în Autostrada Moldovei și exact astăzi încep lucrările acolo. Finanțarea este asigurată sută la sută, 144 de milioane de euro. Ca să vedeți cam cât e adevăr și cât e minciună în toate gesturile făcute de diverși, unii pentru popularitate ieftină, alții pur și simplu pentru că nu-i interesează ce se întâmplă în România și cu românii, ca să vină ei la putere”, a spus Doina Pană.

„Înainte de Revoluție existau 113 km. Din cei 700 de km (n.r – construiți după Revoluție), 500 de km i-a făcut guvernarea PSD, 200 km guvernare de dreapta și zero km guvernarea Cioloș. În ultimii doi ani, 2017 și 2018, s-au realizat 75 de kilometri. Ca să nu fie povești, vi-i dau pe tronsoane. 2017: lotul 2 Lugoj – Deva (15 km). 2018: lotul 3 și 4 Sebeș – Turda (28,75 km), București – Ploiești (6,32 km), Iernut – Ungheni (13,7 km), Gilău – Nădășelu – podul peste Someș (9,6 km). Deci în total 75 km doar în acesți doi ani”, a spus Doina Pană.

„Când eram în guvern, eram la o televiziune națională și se spunea că s-au făcut o km de autostradă. Eu bătusem țara și tot nimeream pe autostradă. Și am intrat pe site-ul Ministerului Transportului, putea intra oricine dintre cei care susțineau că s-au făcut zero km. (…) Vrem mult mai mulți km de autostradă, avem prinși în programul de guvernare și în bugetul pe anul acesta, dar totuși adevărul trebuie să reiasă”, a încheiat deputatul PSD. (P)

 | 3.683 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *