Doi gimnasti bistriteni s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Londra

 

La Jocurile Olimpice de la Londra de anul viitor ar putea fi si sase sportivi bistriteni. Doi dintre acestia fac parte din lotul masculin de gimnastica al Romaniei si s-au calificat deja la aceasta competitie.

               Doi sportivi bistriteni fac parte din lotul masculin de gimnastica al Romaniei s-au calificat alaturi de echipa la Jocurile Olimpice de la Londra. Acestia sunt Marius Berbecar si Cristian Bataga, sportivi inregistrati la Clubul Sportiv Municipal Bistrita.

Lotul national de gimnastica s-a clasat pe locul al 5-lea in cadrul calificarilor si are asigurat locul la competitiile din Marea Britanie.

  "Este ceva extraordinar, abia imi gasesc cuvintele de bucurie. Am reusit cu echipa de baieti sa patrundem in elita celor opt care merg la Olimpiada. Fara doar si poate, aceasta a fost principala noastra tintă la Mondiale, in privinta echipei de baieti. Nu aveam altceva in minte si baietii au reusit, bravo lor, felicitari", a declarat presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, imediat dupa eveniment.

De asemenea, sportivii bistriteni vor incerca sa se califica si la haltere, Bistrita avand ca nominalizati pe Razvan Martin, Marius Gascan si Gabriel Sancraian dar si la tenis de masa, Adrian Crisan fiind cel care va incerca sa reprezinte orasul nostru la Jocurile Olimpice.

Jocurile Olimpice de anul viitor de la Londra, se vor desfasura in perioada 26 iulie – 12 august, ajungand la editia cu numarul 30.

sportulbistritean.ro

 | 115 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *