Doi bistrițeni la Mini Euro Champ la tenis de masă

Sportivii bistrițeni Adrian Costea și Andreea Roșca participă în perioada 29-31 august la Mini Euro Champ. Competiția se va desfășura la Strassbourg și este rezervată copiilor născuți în anii 1996 și 1997. Antrenorul Gheorghe Bozga a declarat că obiectivul lui Costea este o clasare între primii 8 sportivi, în timp ce Andreea Roșca are ca obiectiv o clasare pe unul dintre locurile 9-16.

Szocs și Șargu, la Balcaniadă

  În perioada 3-6 septembrie, în Bulgaria va avea loc Balcaniada de tineret. CSM-LPS Bistrița va fi reprezentat de sportivii Hunor Szocs și Mihai Șargu. Obiectivul declarat al celor doi sportivi este obținerea unui număr de două medalii.
Hunor Szocs participă în aceste zile, în perioada 17-29 august, la un cantonament la Munchen. Cantonamentul este organizat de către firma Tibhar, firmă de echipamente sportive pentru tenis de masă. La Munchen s-au adunat juniorii care reprezintă această firmă prin echipamentele pe care le poartă și câțiva jucători coreeni. Aceștia vor susține și câteva meciuri de pregătire.
Antrenorul Gheorghe Bozga va participa în perioada 1-2 septembrie, la București, la ședința reprezentanților cluburilor de Superligă din țară. Ședința are ca scop stabilirea programului competițional de Superligă și de Cupa României, sezonul 2008-2009.

 | 244 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On