Doi bistrițeni au cucerit trofeele Cupei Casa Ema la înot

 

 A doua ediție a Cupei Casa Ema la înot a păstrat două dintre cele mai importante trofee la Bistrița. Doi dintre înotătorii de la Schreiner și Casa Ema au reșit să termine competițiile primii la categoriile lor de vârstă și să obțină titlul de „cel mai bun înotător”.

Sorana Gherman de la clubul sportiv Casa Ema și Arthur Mureșan de la Schreiner sunt cei doi bistrițeni care au reușit să fie cei mai buni înotători la categoria lor de vârstă.

Cu trei medalii de aur la 50 de metri liber, 50 de metri spate și 50 de metri fluture și o medalie de argint, Arthur Mureșan a reușit să-i devanseze pe toți ceilalți înotători născuți în 2003. De cealaltă parte, Sorana Gherman din 2002 a reușit să obțină patru medalii de aur la 50 de metri liber, 50 de metri fluture, 50 de metri spate și 100 de metri liber, ceea ce a clasat-o fără probleme în fruntea competitoarelor ei de aceeași vârstă.

La echipe, casa Ema pe 3, Schreiner pe 5

În ceea ce privește competiția pe echipe, Casa Ema a reușit să ocupe locul al III-lea după ce înotătorii bistrițeni au reușit să acumuleze 20 de medalii dintre care 5 de aur, majoritatea obținute de Sorana Gherman, 10 de argint și cinci de bronz. Cel de-al doilea club bistrițean participant la concurs, Schreiner, a terminat pe locul 5 în urma cumulului de medalii, tot cu 20, dar mai puțin strălucitoare decât ale gazdelor competiției.

100 de copii de la 10 cluburi din țară

Alți copii din Bistrița care au reușit să obțină medalii la competiția din weekend au fost Ruxandra Brehar din 2002 a luat aur la 50 metri bras, argint la 50 de metri fluture și 2 medalii de bronz la 50 de metri și 100 de metri liber.  De asemenea, Ștefan Ropan din 2002 a câștigat aur la 50 m bras și patri medalii de argint la 50 m liber, 50 m fluture, 50 m spate și 100 m liber.La competiția care a avut loc în acest weekend la Casa Ema au partzicipat în jur de 100 de copii de la zece cluburi din Bistrița, Cluj, Mureș, Suceava și Harghita. Timp de două zile s-au desfășurat 54 de probe pentru șapte categorii de vârstă între 2000 și 2005 sau mai mici. 

Anamaria Cadiș

 | 196 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *