Doar 20 de minute de spectacol! Restul e antrenament! CSM, victorie clară și cu una dintre favorite!

După două victorii zdrobitoare cu două echipe slăbuțe ale campionatului, CSM Bistrița a bătut astăzi, fără drept de apel, și pe una dintre echipele bune ale Diviziei A: 33-21 cu SCM Pitești.

Titularele lui Horațiu Pașca și Radu Moldovan au avut nevoie doar de 20 de minute pentru a spulbera toate întrebările în privința învingătoarei. Cu Andrada Maior și Adriana Tămaș de neoprit pe extreme, cu Geta Vârtic viguroasă în apărare ca a un rugbyst pe linia de 22 și cu experiența lui Chirilă, Ciunt și Cârstea pe ambele faze, CSM Bistrița a dat din nou senzația că e prea puternică pentru această ligă.

Din păcate, nu același lucru se poate spune despre formula de echipă pe care antrenorii o folosesc după ce au victoria în mână. Rezervele sunt departe de titulare și se chinuie să se ridice la un nivel bun. Practic, acestea n-au reușit să câștige repriza a doua, încheiată 12-12, după 21-9 la pauză.

Astfel, gustul victoriei, unul foarte pregnant în prima parte, și-a mai pierdut din arome pe final. Cu malițiozitate, dacă intrarea ar fi fost pe bani, s-ar fi putut spune că spectatorii au plătit pentru un meci întreg și au văzut doar o jumătate. Spectatori prezenți în număr mare (300) pentru o dimineață din mijlocul săptămânii.

CSM: Cetățeanu, Caragea, Chirilă (4), Vârtic (2), Andrada Maior (5), Cârstea (4), Tamaș, Ciunt (3), Zegrean (3), Andriță (6), Cira, Dorhoi (2), Szabo, Vezențan (3), Bărbos (1)

Adrian Linca

 | 762 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *