Disponibilizat de la Pandurii, Alin Chibulcutean s-ar întoarce acasă

Fundașul central al Pandurilor, bistrițeanul Alin Chibulcutean, se află într-o situație dificilă înaintea returului. Antrenorul Petre Grigoraș nu-l mai vrea în lot și nu l-a inclus printre jucătorii care au făcut vizita medicală la începutul acestei săptămâni. Fostul căpitan al Pandurilor mai are contract până în vară și nu are de ales, deocamdată, decât să se pregătească la echipa a doua.

Președintele executiv al clubului, Eugen Pârvulescu, l-a anunțat ca și transferat la Gloria Bistrița, însă nici fotbalistul și nici oficialii clubului bistrițean nu confirmă acest lucru. „Sigur că m-aș întoarce acasă. Numai că nu m-a contactat nimeni, n-am vorbit cu nimeni de la Gloria”, a declarat Chibulcutean penstru Sportul bistrițean.

Nici FCM Târgu Mureș, echipă care l-a dorit în vara anului trecut, nu mai e interesată de serviciile lui. „Am insistat mult să-l aducem în vara lui 2010 dar nu am reușit. Acum nu mai avem nevoie, avem fundași destui”, spune Aurelian Băbuțan, directorul sportiv al mureșenilor. Fotbalistul crescut în pepiniera Gloriei așteaptă să aibă o discuție cu președintele Marin Condescu și e convins că situația lui se va rezolva. „Am o relație foarte bună cu domnul Condescu și cred că nici dumnealui nu prea e de a cord cu decizia antrenorului Grigoraș. Cred că mă va ajuta într-un fel sau altul” spune Alin.

Alin Chibulcutean are 32 de ani și a debutat în Divizia A la Gloria, în 2005. În 2006 a fost transferat la Pandurii, adunând până acum peste 160 de meciuri în prima ligă.

Adrian Linca

 | 393 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *