Diplome și cadouri pentru tinerele speranțe ale Gloriei

Ca în fiecare an, clubul Gloria și-a premiat și de această dată tinerele speranțe. Toți copiii și juniorii Gloriei au primit cadouri, în cadrul ”Galei tinerilor fotbaliști”. Cei mai buni juniori au primit diplome, care le-au fost înmânate de Radu Mărginean și Călin Albuț.

Peste 200 de copii, cei mai mici însoțiți de părinți, au venit la ”Gala tinerilor fotbaliști”, un eveniment devenit deja de tradiție pentru clubul Gloria, la sfârșit de an. Fără Jean Pădureanu, dar cu vicepreședinții Vasile Bar și Constantin Sănduță și cu directorul adjunct Răzvan Grec în primul rând, cei mai buni tineri fotbaliști ai Gloriei au primit diplome din partea clubului. Diplome de merit și de excelență au primit și echipele de juniori ale clubului, care au obținut rezultate deosebite în acest an. Apoi, toți copiii Gloriei au urcat pe scenă și au primit cadouri de Moș Crăciun. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul Fundației „Mirela și Lucian Ungur”. Cel care a organizat acest eveniment a fost șeful Centrului de copii, juniori și tineret al Gloriei, Valer Some-șan.

„Este al patrulea an la rând când am premiat copiii, pentru că ei sunt viitorul nostru, viitorul clubului. Am încercat să aducem pachețele pentru toată lu-mea, se pare că au lipsit câțiva copii, care au plecat în vacanță. O să îi premiem și la anul, dacă o să dea Dumne-zeu să fim sănătoși, pentru că luna decembrie e luna ca-dourilor, e luna în care trebuie să fim apropiați de ai noștri” a declarat Răzvan Grec, directorul general adjunct al Gloriei Bistrița.

Au primit diplome de merit echipele:

– Gloria II (antrenori Gheorghe Hurloi și Gabriel Cârstea), pentru calificarea în șaisprezecimile Cupei României – Timișoreana.

– echipa de juniori născuți în 1991 (antrenor Dorel Zegrean), care și-a îndeplinit obiectivul, câștigarea seriei de Juniori A și participarea la etapa de zonă. A furnizat 14 jucători la echipa a doua și 3 jucători la prima echipă. Au fost convocați la echipele naționale de juniori Istrate, Fizeșan, Anton (Under-18), Peteleu, Rogozan, Varga (Under-17).

– echipa de juniori născuți în 1992 (antrenori Valer Săsărman, Traian Ionele), care și-a îndeplinit obiectivul, locul 2 în serie și calificarea la turneul zonal. A promovat patru jucători la echipa a doua, iar Rob, Runcan și Greab au fost convocați la naționala Under-17.

– echipa de juniori născuți în 1994 (antrenor Horațiu Pârțiu), pentru îndeplinirea obiectivului – câșstigarea campionatului județean de Juniori C și participarea la turneul zo-nal. A ocupat locul 2 la turneul internațional Miklos Feher de la Gyor (Ungaria), iar portarul Florin Uilean a fost convocat la lotul național de juniori.

– echipa de juniori născuți în 1995 (antrenor Adrian Florea), care a câștigat turneul internațional de la Besancon (Franța).

– echipa de juniori născuți în 1999 (antrenor Dinu Vlad), câștigătoare a mai multor turnee interne și a turneului internațional de la Cagliari (Italia).

– echipa de copii născuți în 2000 (antrenor Constantin Sava), care s-a calificat la turneul de zonă al Memorialului ”Gheorghe Ola” și a cucerit trofeul la turneul internațional de la Cagliari (Italia).

Cei mai buni juniori în 2009:

– Paul Anton (component al echipei Gloria II, promovat la prima echipă și convocat la naționala Under-18 a României);

– Andrei Peteleu (component al echipei de Liga a II-a Delta Tulcea, convocat la echipa națională Under-17);

– Bogdan Dobrea (component al echipei de Liga a II-a Săgeata Stejaru);

– Mihăiță Roman (component al echipei de Liga a II-a FCM Târgu Mureș, promovat la prima echipă a Gloriei);

– Florin Fizeșan (component al echipei Gloria II, convocat la naționala Under-18, promovat la prima echipă a Gloriei);

– Claudiu Rogozan (jucător la Gloria II, convocat la lotul național Under-17);

– Răzvan Rob (jucător la Gloria II, convocat la naționala Under-17);

– Vlăduț Istrate (component al echipei Gloria II, convocat la reprezentativa Under-18);

– Doru Greab (portar la Gloria II, convocat la lotul Under-17);

– Florin Uilean (component al echipei Gloria II, convocat la naționala Under-17).

 | 401 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On