Derby nedecis

– Năsăudul i-a
smuls un punct
liderului, Voința Mărișelu, cu două goluri marcate din 11 metri

Mărișelu începe bine și jucătorii lui Șomotecan zburdă după mingea care sare aiurea
dintr-un teren destul de tare. După numai șase minute, Bucur trage bine din unghi, dar Coșilcă își salvează echipa. Hondrari e mai hotarât și deschide scorul în minutul 17, reluând cu capul o lovitură de colț (0-1). Năsăudul n-are putere de reacție și Bucur nu-l mai iartă pe portarul gazdelor, executându-l cu un voleu din interiorul careului. Era 2-0 în minutul 26 și liderul părea că va obține o victorie facilă.

Două penalty-uri pentru un punct

Gazdele revin repede în joc, arbitrul Sandu Borș arătând punctul cu var în minutul 27, după un fault a lui Mușină asupra lui Cotuț. Pralea mar-chează din penalty și reaprinde speranțele echipei sale (1-2). La reluare, năsăudenii atacă așezat dar cu nu nimeresc viteza a treia, în timp ce Mărișelu lasă senzația că se retrage. Mureșian trezește tribunele cu o lovitură de cap scoasă de sub bară de Cămărășan. Cu un sfert de oră înainte de final, Șomotecan îl agață pe Nechiti și Borș dictează al doilea penalty. Pralea înscrie, reușește dubla împotriva foștilor colegi și aduce un punct pentru Năsăud, după un meci cu mult soare și cu mulți spectatori, dar cu puțin fotbal.

Arbitraj bun

Centralul întâlnirii, Sandu Borș, a condus bine partida. A dictat două penalty-uri, ambele corect acordate. Mai mult, a lăsat jocul să curgă, fluierând destul de des. Nici nu a avut parte de un meci greu, cele două echipe lăsând senzația că sunt în vacanță.

Bucur, omul meciului

A fost cel mai periculos jucător al celor de la Mărișelu. A ratat o ocazie bună de gol în debutul meciului și a avut o reușită frumoasă. După ce năsăudenii au egalat, a fost singurul care a mai încercat ceva în atacul echipei sale.
I-au reușit câteva faze pe stânga, dar n-a mai fost la fel de inspirat la finalizare.

Progresul Năsăud:Coșilcă; Astalâș, Chitul, C. Pop, Ceuca, PRALEA, Simionca, COTUȚ, Mureșian, Chifa, Dragotă. Au mai jucat: Nechiti, Coman,
Avădanei

Voința Mărișelu: Cămărășan; Mușina, Șomotecan, Muscar,
HONDRARI, Șomodi, Nap,
Vaida, BUCUR, Fodor, Coste. Au mai intrat: Todoran, Ilieș, Borșanu

Arbitri: Sandu Borș;
Andra Hiticaș, Mihai Marica.

Observator: Gheorghe Șușnescu

 | 96 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On