Degringoladă la echipa de handbal a CSM! Dosan și-a dat demisia!

 

Ce era de așteptat să se întâmple cu echipa de handbal CSM Bistrița e pe cale să se întâmple. Subfinanțată de primărie, în ciuda unor contracte ferme încheiate anul trecut, gruparea bistrițeană e în pragul dezintegrării.

Aflată în coada clasamentului, CSM și-a spulberat demult șansele la promovare. Acum începe să-și compromită și șansele la existență. După ce la finalul anului trecut, Iuliu Crăciun și-a dat demisia, a venit acum rândul lui Ioan Dosan, directorul sportiv al echipei, să renunțe la funcția din cadrul clubului.

„Sărăcia m-a îndemnat să fac acest lucru”, a comentat Dosan, care n-a vrut să dezvolte prea mult subiectul, dar a lăsat să se înțeleagă că banii sunt problema principală a echipei. Deocamdată, nu s-a găsit înlocuitor pentru Dosan, omul care alături de Crăciun a pus bazele acestei echipe și nici nu e sigur că se va căuta. Surse din interior susțin că se fac eforturi mari pentru a se duce la bun sfârșit acest campionat, după care handbalul va dispărea dintre ramurile sportive ale CSM-ului.

Meciul cu Brâncuși Tg. Jiu, sub semnul întrebării

După o lună de pauză, CSM Bistrița ar fi trebuit să joace duminica trecută cu Brâncuși Târgu Jiu. Însă, oficialii echipei oaspete au intervenit la federație și au reușit să amâne meciul. Au motivat că au o jucătoare la lot, dar de fapt ar avea probleme cu mai multe jucătoare neplătite, care refuză să se prezinte la meciuri. Partida a fost amânată pentru joi 12 aprilie, dar oaspeții au trimis un fax în care au cerut din nou amânarea partidei, motivând de această dată că au 9 jucătoare bolnave de rubeolă. Evident, bistrițenii au refuzat reamânarea partidei și vor intra mâine în sală pentru desfășurarea acestui joc. Rămâne de văzut dacă echipa oaspete va veni sau nu la această întâlnire.

sportulbistritean.ro

 | 348 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *