Debut în liga a 4-a fără una dintre echipele de tradiție ale fotbalului județean!

Duminică s-a desfășurat prima etapă din acest an în Liga a 4-a, penultima a campionatului regular, cu partide echilibrate și cu mult dor de fotbal.

În seria Sud, vestea proastă a venit chiar înaintea debutului etapei, când Viitorul Lechinta, o grupare cu tradiție în fotbalul județean și cu o bază sportiva de invidiat, a spus “pas”, retrăgându-se din acest sezon.

La Livezile, gazdele au dat o replică bună celor de la Dumitra, scorul fiind deschis de către oaspeți în prima repriză, prin Cristi Pop.  Desprinderea s-a produs târziu, în minutul 81, prin Rebrișorean. Golul gazdelor a venit în minutele de prelungire, de la Burcutean.  Scor final: 1-2.

Meci greu a avut și Progresul Năsăud la Teaca, unde a câștigat la limită tot cu 2-1, prin golurile lui Georgiță și Marolicaru, pentru Teaca punctând Cotoi.

Clasament seria Sud:

1.Monor-27p

2.Năsăud-26p

3.Dumitra-26p

4.Livezile-12p

5.Lechinta-11p

6.Teaca-10p

7.Cetate-1p

În seria Nord, derby-ul a avut loc la Maieru, unde măierenii, de pe locul II, au primit vizita liderului, Minerul Rodna. A fost o partidă foarte spectaculoasă, încheiată cu victoria gazdelor, 1-0, prin golul marcat de Lupușor în minutul 24.

În celelalte partide s-au înregistrat doar egaluri. Feldru-Leșu 2-2, marcatori pentru gazde fiind Galben și Besut, iar pentru Leșu, Contofan și Blaji. Hebe Sângeorz-Băi -Rebrisoara: 1-1, marcatori Jarda respectiv Burdet. Spre finalul jocului, Hebe ratează șansa de a obține toate cele 3 puncte, irosind un penalty. Remiză albă la Salva, între Spicul și Telciu, și aici gazdele irosesc un penalty în minutele de prelungire.

Clasament seria Nord:

1.Rodna-32p

2.Maieru-27p

3.Leșu-26p

4.Hebe-24p

5.Feldru-14p

6.Telciu-12p

7.Rebrisoara-7p

8.Salva-4p

Bogdan Florea

 | 2.356 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *