De râsul curcilor! FC Bistrița a luat 11-0 la Dej! Florine, lasă pe altul!

Fără jucătorii de bază, supărați că președintele Florin Sângeorzan nu le-a plătit salariile și iritați că le-a adus un sensei de liga a 4-a pe banca tehnică, FC Bistrița a pierdut rușinos pe terenul Unirii Dej!

Toți jucătorii de bază, antrenorul secund Sergiu Costin, directorul tehnic Eugen Voica și  directorul sportiv Dinu Vlad l-au părăsit pe președintele grupării bistrițene, care a rămas singur cu câțiva juniori, cu antrenorul adus recent și cu 3 jucători din Liga a a 4-a gorjeană.

În loc să înțeleagă penibilul situației și să facă un pas înapoi, Sângeorzan amenință că-i dă pe toți afară. E greu de crezut că mai are timp, fiindcă se pregătește deja o adunare generală a membrilor fondatori, în care se va decice schimbarea lui din această funcție.

Părăsit și de membrii comitetului director, Cristi Stanciu și Buia Pop, nesprijinit de primărie și Consiliul Județean, președintele Florin Sângeorzan nu mai are nici un bistrițean de partea lui. Mai mult ca sigur, este timpul să se retragă și să lase pe altul cu o pălărie mai potrivită pentru această funcție, nu atât de mare cum a fost a lui. 

 | 496 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *