De la Crețu pentru Gloria încă 20 de miliarde de lei!

Primarul a precizat că această sumă a fost prinsă în fondul de rezervă din bugetul de pe acest an și că va fi dată clubului sportiv doar dacă acest lucru va fi legal. Ovidiu Crețu vrea să susțină astfel toți sportivii care activează la Clubul Gloria Bistrița.

"Noi discutăm susținerea mișcării fotbalistice de mare performanță și de masă, cu fondul de rezervă. Nu aveam un temei legal să prindem aceștia bani în altă parte pentru că nu sunt rezolvate problemele pe care le are clubul. Dorim așa cum am anunțat să susținem fotbalul, să îi susținem pe cei circa 200 de copii care fac fotbal în cadrul Clubului Gloria. Vrem să susținem inclusiv echipa a II, inclusiv echipa mare, dar o facem numai dacă este legal", a explicat primarul Ovidiu Crețu.

An de an clubul de fotbal bistrițean a primit finanțare de la Primăria Bistrița care a susținut activitatea sportivă a fotbaliștilor.

În 2013, din cauza rezultatelor slabe și pe seama retrogradării în divizia secundă, Gloria Bistrița nu a mai primit bani de la Primăria Bistrița.

Istoria s-ar putea repeta și în acest an, însă totuși primarul Crețu este încrezător că va putea sprijini fotbalul bistrițean și pentru asta, din fondul de rezervă, care se ridică la suma de 2,5 milioane de lei, edilul vrea să dea 2 milioane de lei pentru Gloria Bistrița.

Rămâne de văzut dacă aleșii de la municipiu vor fi de acord cu inițiativa primarului și dacă aceasta va fi aprobată. Despre acordarea acestor bani se va discuta în ședința de Consiliu Local din luna februarie.

Andreea Bojor / bistriteanul.ro

 | 251 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *