De ce trebuie să treci pe la magazinul Pescarul din Năsăud

Ca o prea puțin cunoscătoare în domeniu, magazinul Pescarul din Năsăud mi-a plăcut instant. Recunosc, am avut noroc cu Dan că m-a inițiat și mi-a spus ce înseamnă nadă. Și fără să știu, mi-a plăcut din prima că în magazinul de pe B-dul Grănicerilor 40A din Năsăud clientul e pe primul plan – orice ar fi.

Evident, trebuie să treci pe acolo dacă îți place să pescuiești. Dar, dacă ai un prieten căruia vrei să îi faci un cadou, din nou este locul potrivit. Chiar dacă nu știi cu ce se mănâncă, Dan e acolo pentru tine să te ajute. În plus, la Pescarul găsești și chestii pentru care nu ai nevoie de experiență: tricouri, rucsace, pălării, tot ce trebuie să aibă un pescar în «trusă».

Orice ți-ar trece prin minte și ce nu te-ai gândit încă, acolo găsești. Bețe, fire, aditive, arome, mulinete, nadă, cârlige, cutii pentru accesorii, plute, plase de pescuit, totul este acolo. Intri în magazin și ești liber să alegi, toate produsele fiind expuse ordonat. Dacă, totuși, nu găsești ceva, Dan are o soluție: comandă și în două zile produsul e la tine.

Magazinul Pescarul e o afacere de familie. Dan a vrut să îl răsplătească cumva pe tatăl său pentru toți anii investiți în hobby-ul său – pescuitul – și a deschis un magazin. Cei doi, și chiar și mama lui Dan, au grijă ca totul să meargă bine și fiecare client să iasă mai mult decât mulțumit de la Pescarul.

Poate nu-ți vine să crezi, dar atât de mult prețuiește Dan pescarii, mai ales că are un împătimit în familie, încât știe ce înseamnă să ai programată o ieșire dimineața la 5 și să fi uitat ceva. De aceea, Pescarul are și un număr pentru urgențe. Poți să suni la absolut orice oră la numărul 0740 097 696 și vei fi servit fără probleme.

În magazin este și un loc de stat la taclale, așa – ca între pescari -. Dan a amenajat un spațiu cu măsuță și scaune, chiar și cafea, special pentru clienți. Acolo găsești și toate cataloagele din domeniu, iar Dan este acolo să te ajute să găsești produsul potrivit pentru tine.

Mai ales că a început sezonul, neapărat trebuie să treci pe la Pescarul: Năsăud, B-dul Grănicerilor, nr. 40A.

Program: Luni – Vineri 8.00 – 16.00, Sâmbătă 8.00 – 14.00. Număr pentru urgențe: 0740 097 696

(Publicitate)

Ana Ștefănel


 | 3.212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *