De 8 martie, doamnele și domnișoarele au intrare liberă la Gloria! Sâmbătă, meci cu liderul!

Spectatorii care doresc să asiste la partida etapei a XVI-a dintre ACF Gloria 1922 Bistrițași CSM Râmnicu Vâlcea, își pot achiziționa tichetele dupăurmătorul program: vineri (7 martie) în intervalulorar 10:00-16.00 de la birourile aflate în incinta Complexului Sportiv Gloria; sâmbătă 8 martie, în intervalul orar 09:00-11:00 de la celedouă case de bilete (cea de lângă Aquabis și cea de la capătul Tribunei I).
 
O legitimație la preț întreg costă 10 lei. Categoriile: elevi, studenți, pensionarișipersoane cu dizabilități – beneficiază de reducere 50%, pe baza actelor care justifică respectiva categorie (carnet de elev, carnet de student, cupon de pensie). Doamnele si domnișoarele beneficiază de INTRARE GRATUITÄ‚!
 
Partida de fotbal dintre Gloria Bistrița și CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, 8 martie 2014 de la ora 11.00 pe Stadionul "Jean Pădureanu" din Bistrița, în cadrul etapei a XVI-a din seria a II-a, Liga a II-a.
 
Gloria Bistrița estepelocul al IV-lea, cu 24 de puncte, la 4 puncte distanță față de liderul CSM Râmnicu Vâlcea. În partida tur, desfășurată la Vâlcea, s-a încheiat 2-2, atunci vâlcenii au egalat în minutul 95.
 
 | 207 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *