Dans sportiv: Top Dance Life a câștigat Cupa României, Floris e tare la Cupa Maramureșului

Sala Polivalentă din București a găzduit Cupa Romîniei la dans sportiv, competiție la care bistrițenii au participat cu două perechi de la Clubul de Dans Sportiv Top Dance Life: Iris Văcar și Denis Dobranis și Ana Dănilă și Darius Dobranis, pregătite de Dorin Galbăn.

Dacă perechea Ana Dănilă și Darius Dobranis, care a concurat la categoria 12-14 ani a avut o evoluție modestă terminând competiția pe locul 15, perechea Iris Văcar și Denis Dobranis a avut o evoluție foarte bună terminând competiția pe locul 1 la secțiunea standard și pe locul 2 la secțiunea latino, în cadrul categoriei 6-9 ani.

Dorin Galbăn, antrenor:”Iris și Denis sunt campionii naționali ai acestei categorii de vârstă, cu rezultate bune și în competițiile internaționale. De la anul vor intra într-o categorie superioară de vârstă și sper să prindă din nou podiumul competițiilor la care vor participa”.

Tot recent s-a disputat la Baia Sprie un concurs de dans sportiv dotat cu trofeul Cupa Maramureșului unde bistrițenii au fost reprezentați de perechea Petra Beserman și Flaviu Celsie, de la Clubul de Dans Sportiv Floris Bistrița, pregătiți de Florica Budușan. După o evoluție apreciată de cei prezenți, cei doi bistrițeni au obținut primul loc la clasa D și locul 2 la clasa Open Basic.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 851 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *