Dans sportiv: Clubul Sportiv Floris Bistrița, în semifinala show-ului ”România Dansează”

 

Postul de televiziune Antena 1 va lansa în această primăvară, showul ”România Dansează”, un concurs al cărui premiu va fi în valoare de 50.000 euro. Showul a trecut deja de faza de preselecție, după un periplu prin toată țara, început la Cluj, continuat la Timișoara, apoi la Iași, Constanța și încheiat la București.

La preselecția de la Cluj a participat și Clubul Sportiv Floris Bistrița, cu formația ”Dor Românesc”, formată din sportivi cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani. Evoluând în compania unor dansatori și formații de dans din tot ardealul, bistrițenii au avut o evoluție foarte bună, apreciată de toți participanții și de juriu, care i-a recompensat cu accederea în semifinala concursului, care va începe pe 19 februarie, la București. Mai mult, postul de televiziune a trimis o echipă la Bistrița, unde a făcut un amplu reportaj cu această formație, chiar în sala de antrenament a clubului.

Componența formației, pregătită de profesoara Florica Budușan: Emilian Acu, Lavinia Ciobanu, Horațiu Ciliboaie, Ștefana Făt, Roland Zoltan, Georgiana Gabrian, Felician Sas, Ioana Agrișan, Flaviu Celsie, Maria Feldrihan, Robert Dombi, Petra Beserman, Victor Pleșan, Alexandra Pleșan, Bogdan Lipan, Raluca Gurcki.  

Florica Budușan:”Mă bucur enorm că am reușit această calificare, am mari emoții pentru ce o să se întâmple la București. Această generație își dorește foarte mult să aibă succesul și rezultatele celor mai mari ca ei, din formația Retro Project. Sunt convins că nu va trece mult timp până când se vor bate de la egal la egal cu cei mai mari”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 1.387 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *