Dans Sportiv: Bistrițenii la un pas de finala Campionatului Mondial (VIDEO)

Campionatul Mondial pentru formații standard s-a desfășurat săptămâna trecută la Stuttgart, Germania. Dansatorii formației Retro Project, componenți ai  Clubul de Dans Sportiv Floris Bistrița, au intrat in concurs alături de alte cincisprezece  formații.

În urma prestației lor au fost foarte aproape de a prinde finala de șase, terminând în final pe locul șapte, înaintea unor formații mult mai titrate. Delegația bistrițeană, condusă de profesoara Florica Budușan, a fost compusă din opt perechi care au intrat în concurs și o pereche rezervă. Titlul de campioană și vicecampioană mondială au revenit celor două formații care au reprezentat Germania, medalia de bronz revenind Rusiei, două țări cu o vastă experiență in dans sportiv.

Florica Budușan:”Sunt mulțumită de evoluția noastră, a fost mult mai bine decât anul trecut când am terminat pe poziția a zecea. Evoluția noastră a fost apreciată, majoritatea celor prezenți au cosiderat că meritam să prindem finala de șase inaintea formației din Olanda, care a treminat pe locul șase”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 495 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *