Daniela Rațiu, încrezătoare: ”La Zalău, să nu cedăm! în Cupă, adversar accesibil!”

Pivotul echipei CSM Bistrița, Daniela Rațiu, știe că meciul de la Zalău va fi foarte greu pentru echipa ei, meci programat duminică, de la ora 13.00, transmis în direct pe Digi și Dolce.

”Meciul de mâine va fi unul foarte greu. Jucăm pe terenul unei echipe care se bate la locul 3 în acest sezon și sunt convinsă că o să-și dorească să câștige. Noi ne-am antrenat foarte intens în ultima perioadă și sper să facem un meci bun și să nu cedăm nici o clipă.  Meciul are 60 de minute și la final cel mai bun să câștige!”, spune Daniela Rațiu pentru sportulbistrițean.ro.

În ce privește adversarul din Cupa României, pivotul nostru pare îndreptățit să se pronunțe, cunoscând cel mai bine adversarul, fiindcă a venit la Bistrița tocmai de la Corona Brașov. ”Despre meciul din cupă pot să spun că este unul accesibil pentru noi. Avem șanse să ne calificăm în faza următoare dacă suntem concentrate pe toată durata meciului și jucăm fără nici o presiune asupra noastră, nu avem ce pierde. Corona este o echipă bună, cu jucătoare de valoare, dar noi vom merge foarte motivate și sper ca la ora meciului să fim în cea mai bună formă!”, a mai declarat Rațiu.

Daniela Rațiu are 28 de ani de ani și s-a născut la Slatina. A debutat în Liga Națională acum 10 ani, la U Cluj, cu care a luat de două ori argintul campionatului. A mai jucat la Corona Brașov cu care a ajuns în finala Cupei României, a luat locul 2 în campionat și a ajuns în semifinalele Cupei EHF. Din vara anului trecut s-a transferat la Bistrița, pentru care a jucat în toate meciurile și a marcat peste 50 de goluri.  

 | 1.588 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *