Dan, Costea, Clapa, Flămând, Alexandru și frații Sângeorzan, medalii la Cupa Bistrița

Primele medalii bistrițene au apărut după a doua zi a Cupei Bistrița, competiție de tenis de masă la care participă 220 de sportivi din 8 țări. La echipe, bistrițenii de la CSM s-au ales cu 7 medalii.

 
La juniori, Dan Daniel și Adrian Costea au făcut spectacol în finala cu Pristavu Câmpulung, pe care au câștigat-o relaxați. Tot la juniori, Mircea Alexandru, în echipă cu Kanabe Szilard de la Târgu Secuiesc, a prins un bronz pentru calificarea în semifinale.
 
La cadeți, Andrei Flămând a făcut echipă cu Alexandru Manole de la Câmpulung, dar n-au putut trece în finală de echipa Ucrainei. La minicadeți, Bogdan Sângeorzan a muncit din greu pentru o medalie de aur alături de Bogdan Spelbus de la Câmpulung, după o finală spectaculoasă în fața Ucrainei.
 
La cadete, Andreea Clapa și-a câștigat meciurile și a jucat excelent și la dublu alături de Diana Lupu de la Slatina. Împreună au suflat aurul unei echipe formate din Lupulescu (Serbia)- Deaconu (Slatina). Tot la cadete, Arina Sângeorzan a ajuns în semifinale alături de Bogdana Trifu de la Slatina, dar au pierdutîn fața Italiei.
 
Duminică se reia competiția de simplu, după ce s-a jucat astăzi până în faza primilor 16. 
 

sportulbistritean


 | 450 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *