Dacia dă startul verii cu campania ”žDacia Summer Days”

 

Dacia demarează campania « Dacia Summer Days », valabilă în rețeaua sa de agenți autorizați în perioada 6-18 iunie 2011. Toți vizitatorii showroom-urilor si atelierelor service Dacia înscrise în această campanie pot câștiga prin tragere la sorți un Dacia Duster sau alte 10 000 de premii, constând în accesorii și servicii post-vânzare. La achiziția unui vehicul nou prin intermediul Programului de Stimulare a Înnoiriii Parcului Auto Național, clienții vor primi un voucher în valoare de 1000 lei (TVA inclusă). Pentru orice intervenție în service realizată în această perioadă se oferă o reducere procentuală care echivalează cu de 3 ori vârsta mașinii

Dacia demarează cea mai complexă operațiune comercială a verii: Dacia Summer Days. Aceasta se va desfășura în perioada 6-18 iunie 2011 și se adresează tuturor celor care vizitează showroom-urile sau atelierele service ale mărcii în această perioadă. Marele premiu este un Dacia Duster 1.6 16V 105 CP, care va fi oferit prin tragere la sorți în săptămâna ulterioară încheierii promoției.

Toți vizitatorii pot câștiga premiul cel mare sau 10 000 de alte premii, doar prin completarea unui talon de participare la tombolă. Fiecare reprezentant Dacia înscris în campanie va organiza trageri la sorți locale în zilele de 11 și 18 iunie prin care se vor oferi accesorii Dacia și servicii post-vânzare (montaj și echilibrare roți, ITP gratuit, spălare gratuită). Participarea la tombola pentru Dacia Duster nu este condiționată de câștigarea altor premii din cadrul aceleiași promoții.

Cei care doresc să devină clienți ai mărcii în perioada promoției, la achiziția unui vehicul nou prin intermediul Programului de Stimulare a Înnoirii Parcului Auto Național, vor primi un voucher în valoare de 1000 lei (cu TVA inclusă). Acesta este valabil în toată rețeaua autorizată Dacia pentru achiziția de piese de schimb și servicii post-vânzare, timp de un an de la livrarea mașinii comandate.

Dacia Summer Daysvine cu avantaje și pentru intervențiile în service. Toți clienții care se vor adresa reparatorilor autorizați Dacia în perioada 6-18 iunie vor beneficia de reduceri procentuale care echivalează cu de trei ori vârsta mașinii pe care o dețin*. Reducerile se aplică atât la achiziția pieselor, cât și pentru operațiunile de service.

 

Programul Dacia Summer Days în rețeaua autorizată Dacia înscrisă în campanie:

  • Luni-vineri: 08:00-18:00
  • Sâmbătă: 08:00-14:00

 


 | 1.529 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *