Da”™ cu calul ce-ați avut?

Rezultat modest la Europene pentru gimnaștii bistrițeni din lotul olimpic, aceștia ratând obiectivul din cauza calului …cu mânere

Campionatul European de juniori disputat în Elveția, la Lausanne, nu a fost de bun augur pentru gimnaștii de la Centrul Olimpic din Bistrița. Deși antrenorul coordonator spera înaintea competiției la o clasare în primele 6, ghinionul, dar și lipsa de concentrare a sportivilor noștri, au făcut ca la sfârșitul concursului să obținem un modest loc 11, pe echipe. Diferența a fost făcută în proba de cal cu mânere, unde toți gimnaștii din tabăra noastră, de la primul până la ultimul, s-au dezechilibrat și au ratat, fiind depunctați. Nici la proba individuală nu au reușit mare lucru, cea mai bună clasare dintre sportivii noștri reușind-o Vlad Cotuna, tot locul 11. Lotul olimpic de juniori a fost însoțit de antrenorii Adrian Ianculescu, Vasile Vug și Augustin Pop, ultimul îndeplinind la Europene și funcția de arbitru. Rămas acasă, antrenorul Liviu Pop ne-a declaarat: „Nu a fost o performanță acest loc 11, dar nu avem ce face. Până la proba de la cal, eram pe locul 6, după aceea nu știu ce s-a întâmplat. Mergem înainte!”.

Vestea bună pentru bistrițeni este că gimnastul Sorin Berbecar s-a refăcut complet și ar putea fi prezent la Beijing. Astfel, numărul bistrițenilor prezenți la Olimpiadă ar putea crește din nou la doi, asta pentru că se pare că și Adrian Crișan va ajunge acolo.

 | 91 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On