Curs de street-dance la Bistrița

Asociația „In Action” îl aduce pe Mircea Excarcu, instructor-coregraf Street Beat Dance School – București și unul dintre cei mai buni coregrafi de street-dance din țară, în studioul de dans pentru un workshop de Street Dance ce va dura 3 zile. Coregraful a pregătit pentru cei interesați 2 stiluri de dans: Hip Hop și New Style.

Workshop-ul se va desfășura în perioada 1-3 august, la Bistrița, pe strada Florilor, Șc. Gen. Nr. 4 (în sala mică de sport de la et. 1, în spate la Lamă). Vor avea loc câte două ședințe pe zi, ședințe de câte două ore fiecare. Înscrierile la workshop se fac la numerele de telefon: 0747.020.043 și 0751.081.802, precum și la ID-ul de Messenger burningdancegirl, în perioada 1 iulie – 28 iulie. Prețul este de 50 lei și participanții pot fi doar din Bistrița-Năsăud.

„Vrem să impulsionăm tinerii să facă dans, să îmbinăm dansul cu muzica și vrem ca acest curent să ia amploare și la Bistrița. Există mulți tineri care iubesc dansul, care iubesc street-dance-ul și care vor să învețe de la instructori profesioniști. Genurile de muzică abordate în street-dance sunt: hip-hop, r&b, dance, adică cele cu beat-uri puternice și accentuate”, ne-a declarat Dora, instructor la Școala de Dans „In Action”.

 | 501 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On