„Curățenie definitivă” la echipa a doua

– președintele Jean Pădureanu spune că, dacă Gloria II va retrograda, va aduce doi tehnicieni care să se ocupe
de Centrul de Copii și juniori, dar și de echipa a doua

Retrogradarea Gloriei II va aduce revoluția și la Centrul de Copii și Juniori. Diplomat și fără a da nume, Pădureanu se arată extrem de nemulțumit de ce s-a întâmplat la echipa a doua și anunță că va aduce tehnicieni din altă parte.

„Îmi pare foarte rău de Gloria II, am încercat să creez o pepinieră pentru echipa întâi și eu și colegii mei pe care i-am lăsat să se ocupe de Gloria II. Dar nu a fost bine gestionată de cine trebuia, nu mai dau nume aici. N-a crescut niciun jucător pentru prima echipă, am cheltuit o grămadă de bani cu ei și mai sunt și codițe de topor în mijlocul lor. Sunt oameni, din cadrul colectivului, la care nu le convin anumiți oameni care conduc această echipă. I-am cam depistat și, dacă vor retrograda, voi face acolo curățenie definitivă” a declarat Jean Pădureanu. Pădureanu a avut deja discuții cu doi tehnicieni, care se vor ocupa de Gloria II și de Centrul de copii și juniori. „Aduc dinafară doi tehnicieni renumiți, unul pentru Centrul de Copii și juniori și unul pentru echipa a doua, dar din păcate vor trebui să se chinuie în campio-natul județean. M-am gândit pe cine voi aduce, aștept în următoarele zile să mă întâlnesc cu acele persoane, să stabilesc ce vom face” a spus Pădureanu.

Gloria II ocupă locul 14 în seria a șasea din Liga a III-a și mai are doar șanse teoretice pentru a nu retrograda: trebuie să câștige toate cele trei meciuri rămase, la Reghin, cu Voința Sibiu și la Livezile, dar depinde și de rezultatele celorlalte contracandidate.

 | 293 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On