Cupa României: Timișoara – Gloria 2-0

Gloria Bistrița a fost învinsă de FC Timișoara în sferturile Cupei României. Partida s-a disputat pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca. După cum declara ieri, Ioan Ovidiu Sabău i-a menajat pentru acest meci pe Sănmărtean, Zaharia, Tătărușanu și Nalați, în primul 11 făcându-le loc lui Enescu, Roman și Dos Santos, jucători care au evoluat mai mult la echipa a doua. Practic, Sabău a jucat fără nici un titular din partida precedentă, folosind garnitura ce evoluează de obicei la echipa a doua, în liga a treia. Motivele pentru care Sabău a ales sa joace cu acești jucători sunt legate de partida de sâmbăta, cu Oțelul, în campionat, care are o miză mult mai mare pentru antrenorul Bistriței. Cele două echipe au oferit un joc slab, apatic, Gloria creându-și pe parcursul meciului cele mai mari ocazii de a marca. Timișorenii au tranșat meciul în ultimele două minute de joc, prin golurile marcate de Magera și Curtean, în urma a două faze la care fundașii Gloriei dormeau. Scor final, FC Timișoara – Gloria 2-0 și elevii lui Gabi Balint merg în semifinalele Cupei României Timișoreana.

FC Timișoara: Pantilimon, Bădoi, Luchin, Nibombe, Arman Karamyan, Alexa, B. Borbely (Curtean `46), Artiom Karamyan, Magera, Bucur (Amuneke `67)

Gloria Bistrita: Albuț; Vagner, Ninu, Mureșan, Miclăuș, Coroian, Dos Santos, Enescu, Borbely (Silvășan 76`), Negrean (Achim `57), Roman (Băjenaru 73`)

Arbitri: Cristian Balaj; Octavian Șovre, Eduard Dumitrescu.

Observatori: Daniel Prodan, Octavian Goga.

„A fost un meci în care zic că ne-am creat ocazii destul de bune și în prima repriză și în a doua. Cele mai mari ocazii le-am avut în minutul 85, pe care dacă le-am fi fructificat am fi câștigat meciul. Am luat gol după o greșeală în apărare, am respins greșit și am luat gol. Chiar dacă mulți au spus că nu ne interesează acest meci, eu mi-am dorit să câștigăm. Am folosit jucători de la echipa a doua, dar astfel de jocuri îmi dau posibilitatea să văd dacă pot conta pe acești jucători. Cu mai multă concentrare cred că puteam să ne calificăm”
Ioan Ovidiu Sabău

„Bistrița a fost o echipă foarte bună din punct de vedere defensiv și a avut câteva ocazii de a înscrie. Eu n-am vrut să fac schimbări față de primul 11 folosit la ultimele meciuri. E bine că suntem în semifinale și obiectivul nostru e să câștigăm Cupa. Trebuie să se facă ceva pentru a i se da interes acestei competiții, eventual să se joace meciurile pe terenul uneia dintre echipe. E dezolant să joci în fața unui stadion gol”
Gabi Balint

 | 285 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On