„Cupa Primăverii” la înot, la a doua ediție

– concursul desfășurat la Complexul Schreiner din Bistrița a fost o reușită

Peste 70 de copii au participat la a doua ediție a „Cupei Primăverii”, concurs de înot desfășurat la Complexul Sportiv Schreiner. Copiii, atât amatori cât și profesioniști, au concurat la procedeele crawl, fluture, spate și mixt, întrecerile fiind specta-culoase și lupta fiind foarte strânsă, în special la categoriile mai mari de vârstă. Părinții au fost și ei prezenți în număr mare la concurs, pentru a-și încuraja copiii. După cum era de așteptat, cei mai buni s-au dovedit a fi sportivii care practică înot de performanță la AS Clubul Sportiv Schrei-ner și care participă la diverse concursuri în țară. Astfel, s-au remarcat Bogdan Vrășmaș, Alexandra Țifu, Corina Pușcaș, Iulia Berende, Miruna Pațiu, Iris Chețan, Tania Schreiner, Moise Cezar și Alexandra Rad. Cel mai bun înotător a fost Vlad Potra,
sportiv care a câștigat Cupa Primăverii, impunându-se la procedeele: o lungime fluture, 4 lungimi crawl și o lungime spate. La final, participanții au primit diplome și medalii din partea organizatorilor. „Cupa Primăverii” la înot a fost organizată de AS Clubul Sportiv Schreiner și Direcția pentru Sport a județului Bistrița-Năsăud. A fost primul concurs de înot organizat la Bistrița în anul 2010.

Înotătorii bistrițeni sunt antrenați de Tiberiu Horgoș, Horia Ștefănescu, Kinga Sarkany, Mircea Briciu și Alin Moldovan.

 | 171 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On