Cupa ” Fair-play” rămâne în județ! Arsenal a câștigat un turneu la Beclean!

A patra ediție a acestei competiții de minifotbal, destinată copiilor născuți în anii 2003-2004, a adunat la start echipele CFR Cluj, Progresul Năsăud, Armenopolis Gherla, Arsenal Bistrița și echipa gazdă, Olimpia Beclean. Toate jocurile s-au jucat duminică, în sala de sport din Uriu, toate echipele fiind într-o singură grupă.
 
În urma unor meciuri viu disputate, câștigătoare a fost echipa Arsenal Bistrița, antrenată de Marius Chira, care a obținut victorii pe linie : 5-0 cu Armenopolis Gherla, 8-1 cu CFR Cluj, 5-0 cu Olimpia Beclean, 3-0 cu Progresul Năsăud.
 
Lotul micuților de la Arsenal Bistrița : Daniel Ghiță, Raul Runcan, David Danciu, Roberto Marcu, Patrik Ștefan, Rareș Bora, Bogdan Banu, Cristi Pop, Ciprian Sârbu, Mario Mogosan. " Lucrez de aproape trei ani cu acești copii și rezultatele încep să se vadă. Am încredere că Daniel Ghiță (căpitanul echipei), Ștefan Marcu sau Danciu Ștefan, dar și ceilalți jucători de la echipa mea, dacă vor munci în continuare vor putea ajunge departe." a declarat pentru Sportul Bistrițean Marius Chira, antrenorul echipei Arsenal.
 
Iată și rezultatele obținute de celelalte echipe din județul nostru- Progresul Năsăud (antr. Sergiu Mandrean): 2-7 cu Armenopolis, 4-1 cu CFR Cluj; Olimpia Beclean: 2-2 cu Progresul Năsăud, 1-3 cu Armenopolis, 1-0 cu CFR Cluj.
sportulbistritean.ro
 | 371 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *