Cupa Bistrița: Gheorghe Bozga ar fi fost mândru! Cinci probe din 12 au fost câștigate de bistrițeni!

De vineri dimineața până duminică la prânz, sala de tenis de masă Gheorghe Bozga a găzduit ediția 2014 a Cupei Bistrița in memoriam Gheorghe Bozga. Competiția care a fost destinată juniorilor 1,2 și 3 a adunat la start peste 230 de sportive din 9 țări: Israel, Franța, Spania, Serbia, Muntenegru, Ucraina, Italia, Moldova și România.

La această competiție au participat 29 sportivi legitimați la CSM și LPS Bistrița, care s-au luptat pentru medalii în probele de simplu masculin și feminin și echipe, masculin și feminin. După 3 zile de întreceri bistrițenii au reușit să termine învingători în 5 din cele 12 probe de concurs, în 4 probe au terminat pe locul 2, iar într-o probă au terminat pe locul 3.

În probele pe echipe, Tania Plăian și Cristina Varga de la Tg. Mureș au câștigat locul 1 la junioare 3, Bogdan Sîngeorzan și Dragoș Oprea de la Buzău au terminat pe primul loc, Andreea Clapa, Arina Sîngeorzan și Maria Lumperdean au terminat pe 2 la junioare 1, Adrian Costea și Mircea Alexandru au terminat pe locul 2 la junior 1, iar Alex Ignat și Darius Toma au obținut argintul la juniori 3.

În probele de simplu, bistrițenii au jucat finala la juniori 3, Alex Ignat învingându-l cu 3-2 pe Vlad Hurloi, locul 1 a obținut și Tania Plăian care a revenit de la 1-2 în fața mureșencei Cristina Varga, tot primul loc obținând și Andreea Clapa în competiția junioarelor 1, în timp ce la juniori 1 Alexandru Mircea a obținut medalia de bronz.

Sportulbistritean.ro

Mai multe fotografii, pe pagina noastră de facebook! Dacă vă plac, nu vă zgârciți cu un like!


 | 513 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *