Cum a ajuns Betano în topul preferințelor pariorilor bistrițeni? (P)

Betano este una dintre cele mai apreciate agenții de pariuri online licențiate în România la ONJN. Operatorul care și-a făcut apariția pe piața românească în vara anului 2016 i-a cucerit repede și pe bistrițeni, care au ales să profite de ofertele și avantajele deosebite facilitate de agenție.

Ofertele atractive de la Betano

Una dintre cele mai impresionante oferte semi-permanente oferite de casa de pariuri online Betano este „Marjă 0%”. Zilnic, utilizatorii găsesc o serie de meciuri de fotbal, tenis, baschet și volei la care operatorul își oprește 0% marjă de câștig pentru linia de pariu 1X2. Cu alte cuvinte, pariorii pot găsi cote extrem de valoroase zilnic!

O altă ofertă interesantă este „Miza înapoi la 0-0”, prin intermediul căreia jucătorii care pierd pariuri individuale de tip Pauză/Final sau Scor Corect din cauza unui meci nul vor își vor primi miza înapoi. La fel de apreciată este și oferta „Pierdere la limită”, care le rambursează utilizatorilor miza de pe biletele cu 5-10 selecții având cote de +1.65, care pierd din cauza unei singure selecții. Și bineînțeles, amatorii de bilete de tip acumulator se vor bucura de profituri mărite cu 10 – 50% pentru biletele ce conțin între 4 și 10 selecții de cotă mai mare de 1.50.

Experiență totală de pariuri live

Pe lângă faptul că Betano dispune de una dintre cele mai moderne și bine optimizate platforme de pariuri online de pe piață, oferta de pariuri live este extrem de bogată, atât în ceea ce privește numărul evenimentelor oferite, cât și cu privire la sutele de tipuri de pariuri puse la dispoziția pasionaților de adrenalină.

Betano transmite peste 24.000 de evenimente sportive în format live video anual și dispune de o funcție de Cash Out extrem de flexibilă, care le permite jucătorilor să dețină un control mai bun asupra pariurilor plasate.Și mai mult decât atât, prin intermediul aplicației dedicate pentru iOs, utilizatorii pot plasa pariuri prin comandă vocală (prin intermediul funcției Talk’n’Bet, care va fi disponibilă și în aplicația pentru Android în viitorul apropiat) și pot viziona toate partidele difuzate, atâta timp cât au cel puțin 0.5 RON în contul de pariuri online.

Tot ce vrei într-un singur loc

La Betano vei găsi numeroase tipuri de pariuri speciale, chiar și pentru întrecerea internă din primul eșalon al fotbalului românesc. Vei putea plasa pariuri antepost pe Liga 1, iar oferta săptămânală de meciuri te va surprinde cu sute de tipuri de pariuri, printre care și cele pe cartonașe sau cornere.

Dacă ești pasionat de eSports, agenția îți pune la dispoziție pariuri pe Counter-Strike, DOTA 2, League of Legends, Starcraft 2 și așa mai departe. Nici pariurile pe evenimente mondene sau politice nu lipsesc din oferta acestui operator.

Dacă te pasionează jocurile de cazinou, în cazinoul Betano vei găsi o colecție de jocuri moderne și extrem de populare de sloturi video, cum ar fi: Gonzo’s Quest, Starburst, Pyramid:Quest for Immortality, Twin Spin etc. În plus, poți juca și ruletă sau blackjack!

Departamentul de relații cu clienții este deschis în intervalul orar 10:00 – 22:00 și poate fi contactat prin live chat, telefon (apel invers) și prin e-mail. Orice nelămurire ai avea, trebuie să știi că răspunsurile vor veni rapid și că vei primi de fiecare dată o rezolvare la situația ta.

Dacă vrei să afli care este miza minimă și metodele de plată acceptate și să cunoști în detaliu toate punctele forte ale acestui operator, accesează recenzia detaliată efectuată de specialiști: https://pariurix.com/agentii/betano. Nu uita să citești și părerile celorlalți pariori vizavi de această agenție de pariuri online înainte de a te înregistra.

Apoi, după înregistrare, va trebui să trimiți documentele solicitate de către operator pentru verificarea obligatorie a contului nou creat: procedura este 100% securizată și nu ai de ce să te ferești în a furniza o copie de pe buletin și una de pe o factură de utilități. Dacă nu te supui acestei proceduri, să știi că operatorul este obligat prin lege să-ți închidă contul în termen de 30 de zile de la înregistrare, așa că nu lăsa asta pe ultima clipă!

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

PUBLICITATE


 | 1.088 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *