Cu un picior în groapă, Gloria are chef de aroganțe: antrenament cu porțile închise!

În loc să caute metode prin care să atragă bistrițenii la meciul de sâmbătă cu CSM Râmnicu Vâlcea, președintele Gloriei, Alexandru Hatfaludi, se comportă de parcă ar prefera să vadă tribunele goale la una dintre cele mai importante partide din acest sezon. 

Astăzi, a închis porțile stadionului la antrenamentul de dimineață, ca nu cumva să vadă cineva strategiile secrete ale echipei antrenate de Coroian și Negrean. "Împotriva spionilor", a fost explicația fostului administrator, făcând aluzie și la presa locală, de altfel singura interesată de acest antrenament.

 Paradoxal,  noul șef al Gloriei comunică din ce în ce mai puțin și mai prost cu comunitatea locală, în momente extrem de delicate pentru gruparea pe care a preluat-o de la Jean Pădureanu. Limitând accesul presei la informațiile legate de viața echipei, Hatfaludi adâncește și mai tare prăpastia creată între club și suporterii bistrițeni, tot mai puțini pe zi ce trece.

Cu fițe de Liga Campionilor dar cu probleme și nevoi de Liga a 4-a, Gloria nu înțelege că astfel de aroganțe sunt cel puțin nepotrivite și păguboase, dacă nu penibile și caraghioase. 

Adrian Linca 

 | 176 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *