Cu un ochi râde și cu altul plânge! Rogozan își pune ghetele-n cui!

 La 25 de ani, Claudiu Rogozan, unul dintre fotbaliștii bistrițeni cei mai talentați ai ultimilor ani, a hotărât să pună capăt carierei sale de fotbalist, îndreptându-se spre cea de kinetoterapeut.

”Am realizat că este cazul să mă opresc din activitate pentru că mă chinuiam cu accidentările. În același timp sunt bucuros că încep o meserie nouă și interesantă, și sunt foarte încântat că pot să ajut oamenii”, spune Rogozan pentru sportulbistritean.ro.

Claudiu Rogozan a făcut parte din celebra echipă de juniori a Interului din Viișoara, condusă de Dănuț Dosan, avându-i ca și colegi de echipă pe Cristian Ganea (Viitorul Constanța), Paul Anton (Dinamo), Andrei Peteleu (Mouscron), Florin Fizesan sau Andrei Vasilichi.

 Talentat, serios, și cu o pasiune nemărginită pentru fotbal, Rogozan a fost mereu pe placul antrenorilor, fiind veșnic o mare promisiune a fotbalului bistrițean.

 De-a lungul scurtei sale cariere, acesta a trecut pe la Gloria Bistrița, Damila Măciuca, Unirea Jucu, Unirea Dej, U Cluj.

 Apogeul carierei poate fii considerat meciul din Cupa României, dintre Gloria Bistrița-Dinamo, din Ștefan cel Mare.

 Ambițiosul bistrițean a fost urmărit de ghinion, accidentariile ținându-se scai de el, trecând peste două operații, una la menisc și cealaltă pentru ligamente încrucișate.

 Cu toate acestea, el a strâns din dinți și a continuat să-și urmeze visul până în această vară, când a hotărât să-și pună ghetele în cui.

“Cu un ochi râd și cu unul plâng. Regret că doar atât am putut să dau fotbalului deși simțeam de multe ori că pot mai mult. Dar mă bucur că Universitatea Cluj îmi oferă ocazia să îmbrățișez o nouă carieră, cea de kinetoterapeut, primindu-mă în staff-ul medical. Vreau să le mulțumesc oamenilor importanți din cariera mea de până acum, cum ar fi Doru Nicolae sau Aurelian Babuțan, și nu în ultimul rând lui Cosmin Irimias, care m-a călăuzit înspre kinetoterapie”, ne-a mai spus Rogo.

 | 754 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *