Cu 19 înotători la Cupa Mureș! CS Tibi se pregătește de naționale!

În 13 mai la Tîrgu Mureș s-a desfășurat  concursul internațional de înot Cupa Mureș, concurs tradițional ajuns la ediția a XXIV-a. Competiția s–a desfășurat în bazinul olimpic din complexul Weekend, cu cronometraj electronic, în 2 reuniuni.

Din Bistrița au participat 19 înotători de la clubul sportiv Tibi, născuți între 2005-2009 și anume: Boloș Gabriel, Carțiș Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Hârșan Robert, Mezdrea Banu Alexandru, Pop Darius, Bărcan Alexandru, Ilișuan Alex, FarcașCristian, Ghiță Octavian, Bora Carla, Olah Ariana, Otvoș Melisa, Nagy Etelka, Deac Maria, Olah Renata, Gerendi Karina, Otvoș Lorena.

Sportivii bistrițeni au obținut 9 medalii, 2 de aur, 4 de argint și 3 de bronz. Medalile de aur au fost obținute de Mezdrea Banu Alexandru la 50 m bras și Bora Carla la 100 m liber. Argint au obținut Ghiță Octavian la 50 m bras, 50 m fluture, Bărcan Alexandru la 50 m bras și Ilisuan Alex la 50 m liber, cele de bronz fiind obținute de Farkas Cristopher la 50 m liber, 50 m spate și Bărcan Alexandru la 50 m fluture.

Președintele clubului Horgoș Tiberiu ne-a comunicat “Am avut în concurs 19 sportivi dintre care 5 sunt din grupul nostru de performanță de la Beclean. Suntem multumiți de evoluția sportivilor clubului, și-au îmbunătățit recordurile personale în majoritatea probelor la care au concurat, deși nu a fost un concurs de obiectiv, fiind în perioada de pregătire. Considerăm că evoluam spre bine și în cea ce privește abordarea probelor în competiție. Îi felicităm pe toți pentru prestația avută.În următoarele 2 săptămâni vom avea sportivi în concurs  la Baia Mare și la Turda. Ne continuăm pregătirea pentru campionatele naționale din iunie la categoria copii și din iulie la categoria cadeți”.

 | 687 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *