CSM-ul ar putea primi două miliarde

Clubul Sportiv Municipal va depune proiecte pentru fonduri nerambursabile, cerând aproximativ două miliarde din banii alocați pentru sport.

„O să depun pentru fiecare secție un cuantum de 25 la sută pentru finanțare nerambursabilă. Vom lua ca reper anul trecut și 75 la sută vom finanța noi. Este vorba de aproximativ 2 miliarde de lei vechi, suma exactă o știm când vom depune proiectul. Oricum, suma alocată anul acesta pentru sport mi se pare mult prea mică, și la Consiliul Local și la Consiliul Județean. La Consiliul Județean e o propunere de 5 miliarde pentru sport, o reducere de aproximativ 80 la sută” a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal, Adrian Moldovan, care este și consilier județean din partea Partidului Social Democrat.

Sesiunea pentru depunerile de proiecte pentru finanțări nerambursabile a început în data de 13 aprilie și se va încheia la sfârșitul acestei luni. Acordarea acestor fonduri este reglementată de „Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului local al municipiului Bistrița alocate pentru activități nonprofit de interes local în anul 2009”. Ghidul poate fi consultat pe site-ul Primăriei sau la sediul din Piața Centrală, nr. 6.

 | 238 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On