CSM-LPS, locul II în etapa de Superligă

CSM-LPS Bistrița a disputat duminică, 8 februarie, prima etapă de Superligă la tenis de masă. Competiția s-a desfășurat în sala Clubului Sportiv Municipal. Echipa Bistriței a fost formată din Hunor Szocs, Mihai Șargu, Mircea Podar, George Dincă și Bogdan Pugna. Bistrițenii s-au impus în fața echipei CSM Provalcon Cluj-Napoca cu scorul de 9-7 și au învins fără probleme pe Câmpulung Muscel, cu scorul de 9-4. CSM-LPS Bistrița a fost la un pas de a câștiga medalia de aur, însă n-a reușit să se impună în fața echipei ACCT București, Hunor Szocs pierzând meciul decisiv, cu Ionuț Seni, după ce a condus cu 2-0 la seturi și cu 9-5 în setul 3. Cu mult dramatism, ACCT București s-a impus cu 9-8 la scorul general.

„Au avut evoluții bune și foarte bune. Competiția s-a disputat până seara târziu. Au fost meciuri foarte disputate și am fost la un pas de medalia de aur. Hunor Szocs a avut meciul în mână, dar din păcate l-a pierdut” a declarat antrenorul Gheorghe Bozga.

Fetele, două medalii la o competiție din Budapesta

Trei sportive de la CSM-LPS Bistrița au participat în perioada 7-8 februarie la Memorialul „Neumann” la tenis de masă, competiție ce a avut loc la Budapesta. Competiția a fost destinată fetelor născute în 1996, 1997 și 1998. Andreea Teodora Clapa (născută în 1998) s-a clasat pe locul II, în timp ce Teodora Rus a obținut medalia de bronz. La competiție a mai participat Arina Sângeorzan de la LPS Bistrița (locul 5).

Juniorii II se pregătesc pentru Campionatul Național

Slatina va găzdui, la finele acestei săptămâni, în perioada 13-15 februarie, Campionatul Național pe echipe la Juniori II. CSM-LPS Bistrița va participa la această competiție cu patru echipe, obiectivul fiind câștigarea a cel puțin două medalii.

 | 140 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On