CSM Bistrița începe returul în forță! 10 goluri avans și spectacol total!

CSM Bistrița a debutat excelent în returul Diviziei A de handbal feminin. Bistrițencele au obținut o victorie la 10 goluri în fața Mureșului Târgu Mureș, 36-26, la capătul unui joc foarte bun, pe care l-au dominat categoric de la un capăt la altul.

Cu Adana Pop și Simina Vezențan de neoprit, cu o portăriță greu de bătut, Diana Bumb, dar și cu Andreea Suciu și Elisabeta Cadar în formă de zile mari, fetele de la CSM și-au spulberat adversarele încă din prima repriză. Au avut 7 goluri avantaj la pauză și au crescut diferența la 10 în repriza secundă. Au marcat din toate pozițiile, au fost superioare chiar și cu două jucătoare în minus, așa cum s-a întâmplat la un moment dat, și s-au bucurat la final de o victorie mare. O victorie cu o sală aproape plină, ce le-a susținut frenetic pe tot parcursul meciului.

Aflate înaintea meciului la 6 puncte de locul 2, cel care le dă șansa unui baraj pentru Liga Națională, bistrițencele au arătat că nu sunt ieșite din cărțile promovării. Cu astfel de evoluții, Carmen Mican și fetele ei pot spera la mai mult.

CSM: Bumb, Balogh, A. Pop (8 goluri), Trișcaș (1), Suciu (7), Cadar (2), A. Săsărman, Boiciug, Roșan (2), Scridon, Dorhoi (1), Florian (2), Vezențan (9), C. Sanda, I. Popa (4)

Mureșul: Peter, K. Kadar, Buturcă, Ungureanu, Tamaș (3), S. Rad (7), Cioban, Pișta, Serediuc (2), Pal (2), Pop, Șeulean (1), Plogy (7), T. Nagy (4).

Partida va fi transmisă integral la AS-TV, luni seara, de la ora 19.00 

sportulbistritean.ro

 | 374 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *