CSM Bistrița-CSS Caracal 35-41: Ne-au bubuit! Partidă transmisă luni seara, la As-TV!

Handbalistele bistrițene au pierdut acasă cu liderul seriei B, CSS Caracal, scor 35-41, după un meci în care le-au lipsit concentrarea, determinarea dar și portarii.

CSM Bistrița a primit duminică vizita echipei CSS Caracal într-o partidă care se anunța extrem de dificilă. În fața a aproximativ 400 de spectatori, bistrițencele au început crispate meciul, cu greșeli de începătoare în faza de atac și cu o apărare mult prea permisivă pentru oltence. Și-au revenit însă după cinci minute, când au prealuat conducerea pentru prima dată. A fost doar o scânteie care s-a stins repede în fața unor adversare arțăgoase și pragmatice, care s-au distanțat rapid pe tabelă.
 
A urmat apoi o cursă de urmărire, cu momente ce alternau rapid de la agonie la extazul unor faze frumoase, încheiate cu gol de jucătoarele antrenate de Carmen Mican. Momentele bune n-au fost însă susținute și, de fiecare dată când iuțeau ritmul, oltencele se distanțau la 4-5 goluri. Jucătoarele gazdă și-au pierdut busola repede și arătau tot mai dezorientate, în fața unor adversare care marcau din orice poziție. Momentul bun al CSM-ului de la finalul primei reprize putea aduce un scor mai strâns, dar greșelile personale le-au dus pe oltence la trei goluri până la pauză.
 
La reluare, același scenariu: lor le iese tot, contraatacuri, torpile de la 9 metri, nouă mai nimic. Spiritul de războinică al Ligiei Ilieșiu, revenită după o accidentare, le mai dă speranțe suporterilor din tribune. Prea puțin însă. Adana dă perfect din aruncare, de la 9 metri, dar ratează exasperant de la 7, portărițele se schimbă între ele dar nu-și revin, apărarea e mai aerisită ca bulevardul noaptea. O zvâcnire de orgoliu face finalul mai palpitand, bistrițencele se apropie la două goluri, dar se taie repede și scorul pe tabelă se oprește abia la 41-35 pentru CSS Caracal. 
 
Partida va fi transmisă integral, luni seara, de la ora 19.00, în cadrul emisiunii "Corner"
 
CSM Bistrița: Andreea Balogh, Diana Bumb; Adriana Șerban, Ligia Ilieșiu, Adana Pop, Alexandra Trișcaș, Andreea Suciu, Andreea Săsărman, Elisabeta Cadar, Irinia Boiciug, Maura Roșan, Denisa Dorhoi, Cristina Florian, Simina Vezentan, Cristina Sanda, Oana Popa. Antrenori: Carmen Mican, Loredana Buf
 
CSS Caracal: Loriana Brâncoveanu, Andreea Sîncu; Gabriela Gârju, Carmen Neagoe, Mariana Peleașă, Adriana Rădoi, Cristina Mircescu, Nicoleta Cilian, Marina Cicic, Maria Constantinescu, Elena Nicolescu, Elena Gărăcel, Maria Costea, Mihaela Stoica. Antrenori: Larisa Oltean, Adrian Oltean
 
Arbitri: Gabriel Badiu, Ion Barbu (Cluj)
 
Augustin Danci
 | 461 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *